dimarts, 2 de gener de 2018

LLOBARRO AL VAPOR AMB PATATES


Voleu una recepta fàcil i pràctica, de les que es fan gairebé mentre parem la taula? Doncs aquesta segur que us agradarà.
Es molt ràpida i sana, i pot ser un plat únic per sopar o acompanyada només d’una amanida o una cosa ben lleugera.
Necessitarem, això si, un estri per coure al vapor. Jo tinc una olla amb un accessori a sobre que em va molt bé, l’únic problema que pot tenir és que només podem fer la quantitat com a màxim per tres persones. Però és tant ràpida que si som més comensals ho podrem fer en dues tandes.
Aquí us hi he posat la versió més simple, però a més de patates també hi podrem afegir altres verdures, com pastanaga o espàrrecs.
El peix també pot ser qualsevol, llobarro, dorada, salmó, lluç, etc. i preferentment demanarem a la peixateria que ens treguin les espines i ens deixin els filets.

INGREDIENTS

Per 2 persones

1 llobarro fet 2 filets
250 gr de patates
1 tomàquet
all i juliverd
oli, sal

PREPARACIÓ

Omplim l’olla amb dos dits d’aigua.
Pelem les patates i les tallem a rodanxes no massa gruixudes, les posem en el recipient del vapor amb una mica de sal.
Tanquem i que bulli uns 4 minuts
Hi coloquem el peix  a sobre, amb la pell cap a baix.
Tallem el tomàquet pel mig i també el coloquem.
Salem el peix i el tomàquet i també hi tirem all i juliverd picat
Tanquem i que bulli uns 6 minuts més.
Per servir ho agafem amb una pala, ho dipositem en el plat i amanim amb un raig d’oli ben bo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada