Aquesta és una recepta de les que ens
feien les àvies. La podem tenir preparada amb antelació i ens recomfortarà quan
arribem a casa sense temps per cuinar.
Us he posat una versió molt pràctica, amb
les verdures congelades, però heu de tenir en compte que perquè ens quedi bo, és
molt important que siguin d’una marca de bona qualitat.
El bacon pot ser un paquet petit que ja
ve tallat
INGREDIENTS
Per
a 4 persones
500 gr d’ensaladilla russa congelada
200gr de pèsols congelats
100gr de bacon tallat a taquets petits
1 ceba
1 raig de vi blanc
oli, sal
PREPARACIÓ
Piquem la ceba a trocets petits i la
sofregim en una cassola amb una mica d’oli.
Quan veiem que la ceba és transparent, hi
afegim les verdures congelades, sal, el vi blanc i ho cobrim amb aigua. Tapem.
Que es vagi fent a foc mitjà.
Al cap d’uns cinc minuts, ja hi podem
afegir el bacon.
S’ha de fer tot fins que les verdures son
cuites, normalment uns 15-20 minuts.
Vigilem que no es quedi sense aigua. Si
cal n’hi posarem una mica més.
Me encanta esta forma de comer verduras ;). Besos.
ResponEliminaGràcies per la visita, Olga.
ResponEliminaEt felicito per la colaboració que fas a Cuquin Magazine. Tan el teu article com tots els altres són una passada. La revista queda genial!!!
Hola Marina,
ResponEliminaHe vist que tens moltes receptes al bloc, i m’agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.
Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?
Quedem a la teva disposició!
Bernat
Lestevesreceptes.cat
Moltíssimes gràcies, Bernat.
EliminaJa m'he afegit al Top Blocs, espero que ho hauré fet bé.
Trobo que és una gran idea aquesta de reunir els blogs de cuina en català, i a més, la pàgina està molt bé. Enhorabona!