diumenge, 24 de març del 2013

SOPA D'ALL RÀPIDA



Ja sé que us semblarà mentida, però aquesta recepta l’he treta d’un llibre de la Carme Ruscalleda. I és que és tan fàcil, tan fácil, que estic segura que us encantarà.
Porta uns ingredients que s’acostumen a  trobar en qualsevol moment a totes les cuines i a més, està llesta en molt poca estona.

INGREDIENTS
Per 4 persones
12 torrades integrals tipus biscotte
3 grans d’all
1 litre d’aigua mineral
50 ml d’oli d’oliva, sal
50 gr de formatge Emmental ratllat

PREPARACIÓ
Posem oli en una olla i daurem els tres grans d’all pelats durant 1 minut
Afegim les torrades i l’aigua mineral bullent.
Que bulli uns 4 minuts
Triturem amb el minipimer i salem
Aboquem la sopa en bols que puguin anar al forn
Repartim el formatge ratllat pel damunt
Gratinem uns minuts, fins que ens quedi ben dauradet.
A l’hora de servir, hem de vigilar de no cremar-nos

5 comentaris:

  1. Quantes sopes d'all vaig menjar de petit!! La meva mare afegia un ou i pebre vermell i no posava formatge. Però la filosofia era la mateixa: un plat ràpid de fer i molt bo!
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Que simple i bona pot ser un sopa d'all !!
    Chus

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies pel comentari!
    De vegades els palts més senzills son els que més ens recomforten

    ResponElimina
  4. Bonissima!! M'ha agradat molt i el millor de tot és que es molt senzilla i barata!!!

    ResponElimina