Ingredients
500 gr de mandonguilles
3 tomàquets
1 gra d’all
12 ametlles torrades
pèsols
oli, sal i juliverd
Un altre dia us explicarem com es fan les mandonguilles a casa, però aquesta vegada n’utilitzarem de comprades a la carniceria, que també són molt bones.
I posats a fer el plat ben fàcil, hi posarem un sofregit super-ràpid (que no és sofregit, perquè no porta ceba), i que pot anar en moltes altres receptes .
Preparació
- Posem les mandonguilles en una plata de forn, de manera que formin una sola capa, sense que quedin unes sobre les altres.
- Les gratinem. Si tenim més ganes de treballar, també les podem fregir, però gratinades queden més lleugeres.
- En el pot del minipimer hi posem els tomàquets, nets i sense pelar, el gra d’all pelat, les ametlles torrades i sal. Ho triturem que quedi ben fi.
- Posem els pèsols (congelats) en un plat, ho tapem amb un altre plat i ho posem al microones 1 minut.
- En una cassola amb una mica d’oli hi sofregim el triturat de tomàquets, al cap d’uns minuts hi afegim una mica d’aigua i finament els pèsols, les mandonguilles i una mica de juliverd.
- En uns 5 o 6 minuts ja ho tindrem acabat. Hem de mirar de que no cogui gaire més, perquè sino les mandonguilles ens quedarien dures.
Hola Marina,sóc l'Anna de Montblanc
ResponEliminaVaig probar les mandonguilles express, fantàstic!!!!, tot té molt bona pinta i està molt ben explicat, les fotos superxules, així que ja som fans!!!!, t'aniré explicant els plats que faci.
Un petó