dilluns, 23 de gener del 2012

MANDONGUILLES EXPRESS




Ingredients
500 gr de mandonguilles
3 tomàquets
1 gra d’all
12 ametlles torrades
pèsols
oli, sal i juliverd


Un altre dia us explicarem com es fan les mandonguilles a casa, però aquesta vegada n’utilitzarem de comprades a la carniceria, que també són molt bones.
I posats a fer el plat ben fàcil, hi posarem un sofregit super-ràpid (que no és sofregit, perquè no porta ceba), i que pot anar en moltes altres receptes .

Preparació
  • Posem les mandonguilles en una plata de forn, de manera que formin una sola capa, sense que quedin unes sobre les altres.
  • Les gratinem. Si tenim més ganes de treballar, també les podem fregir, però gratinades queden més lleugeres.
  • En el pot del minipimer hi posem els tomàquets, nets i sense pelar, el gra d’all pelat, les ametlles torrades i sal. Ho triturem que quedi ben fi.
  • Posem els pèsols (congelats) en un plat, ho tapem amb un altre plat i ho posem al microones 1 minut.
  • En una cassola amb una mica d’oli hi sofregim el triturat de tomàquets, al cap d’uns minuts hi afegim una mica d’aigua i finament els pèsols, les mandonguilles i una mica de juliverd.
  • En uns 5 o 6 minuts ja ho tindrem acabat. Hem de mirar de que no cogui gaire més, perquè sino les mandonguilles ens quedarien dures.

1 comentari:

  1. Hola Marina,sóc l'Anna de Montblanc
    Vaig probar les mandonguilles express, fantàstic!!!!, tot té molt bona pinta i està molt ben explicat, les fotos superxules, així que ja som fans!!!!, t'aniré explicant els plats que faci.
    Un petó

    ResponElimina