dijous, 26 de gener del 2012

PÈSOLS ESTOFATS


Ingredients

150 gr bacó
75 gr pernil país
600 gr pèsols extrafins
2 cebes tendres
Ramet d’herbes ( farigola, llorer i canyella)
Brou (pot ser de pastilla)
Sucre, farina, oli, sal i pebre
 
  • Trocejar el bacó i saltejar-lo a la cassola amb molt poc oli o gens (quan es cou ja deixa anar el seu propi greix).
  • Tallar la ceba a talls ben fins i afegir-la a la cassola.
  • Quan la ceba és rosseta posar-hi els pèsols, el ramet d’herbes, una mica de sucre, pebre  i cobrir-ho amb el brou calent.
  • En una tasseta, barrejar una mica del brou amb una culleradeta de farina, i afegir-ho a la cassola. Així aconseguim que quedi un suc una mica més espès.
  • Posar-hi  molt poca sal, perquè ja n’hi ha en el pernil i el brou.
  • Deixar coure tapat uns 20 minuts, a foc baix.
  • Fer tiretes amb el pernil i passar-lo per la paella fins que quedi sec.
  • Servir el pèsols estofats amb una mica del pernil cruixent per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada