dimecres, 17 de juliol del 2013

SOPA FREDA DE MELÓ AMB PERNIL



Aquesta si que és una recepta fàcil, refrescant  i bonissima.

En ple estiu es quan trobarem els melons en la seva millor època, i com és lògic, com més bo sigui el meló, més bona ens quedarà la sopa.

També procurarem posar-hi un bon pernil, que podem comprar en encenalls o bé tallar-lo nosaltres ben petit.

Només triturant el meló sol amb sal i pebre ja queda molt bo, però si volem que sigui una mica més cremós hi podem afegir 3 o 4 cullerades de crema de llet.

Opcionalment, si tenim un compromís i volem que ens quedi espectacular,  podem dibuixar-hi una flor amb una mica de crema de llet  espessa tal com us vaig explicar a la recepta de la Crema de Carbassa


INGREDIENTS

Per 4 persones

1 meló

50 gr de crema de llet (opcional)

sal, pebre

40 gr de pernil, si pot ser ibèric, millor




PREPARACIÓ

Pelem el meló i li treiem les llavors.

El triturem amb el minipimer o amb el Thermomix fins que ens queda ben desfet.

Si hi volem posar una mica de crema de llet, l’hi posem i tornem a triturar una mica.

Sal i pebre, sense passar-nos.

Ho guardem a la nevera ben fred.

Al moment de servir al plat, li posem un pilonet de  pernil per sobre .

1 comentari: