dilluns, 3 de desembre del 2012

PA DE PESSIC AMB TARONJA I XOCOLATA


Aquesta coca és senzillíssima de fer i té molt èxit! La combinació de la taronja i la xocolata negra queda genial!
És millor utilitzar una taronja de les que ténen la pell més aviat fina i, sobre tot, sense pinyols.

PA DE PESSIC DE TARONJA I XOCOLATA

3 ous
70 gr oli
200 gr sucre
170 gr farina
1 sobre llevat (Royal)
Xocolata negra de cobertura (millor si és en “gotes”)

 
En un bol, batre (batedora de barilles) el sucre i els ous fis que quedi una massa clara i escumosa.

Afegir-hi l’oli, la taronja triturada amb pell,  el llevat i la farina amb un colador  perquè no faci grumolls, i remenar-ho tot plegat amb molta cura, mirant que es mantingui al màxim d’escumosa.

Afegir-hi la xocolata negra en “gotes” o a trossets si és de pastilla.

En un motlle untat amb mantega i espolsat amb farina hi aboquem la massa i la posem al forn 30 -40 minuts, a  180 graus.

Un cop desemmotllat i quan ja no sigui calent, hi posem sucre fi per sobre.


Si es vol fer encara més senzill o si es té pressa, es poden batre tots els ingredients alhora, amb un túrmix o la Thermomix i s’enforna igual. Potser no creixerà tant  en el forn, però també quedarà boníssima!

Per als principiants, abans de treure la coca del forn, cal punxar-la per veure si està cuita per dins i, important, no obrir el forn si la coca encara no ha pujat!

1 comentari:

  1. Hola!
    Vaig fer la coca i va quedar molt bona pero la taronja i la xocolata es va quedar al fons del motlle, nose per què... Algun consell?

    Gracies!

    ResponElimina