Aquesta coca és senzillíssima de fer i té molt
èxit! La combinació de la taronja i la xocolata negra queda genial!
És millor utilitzar una taronja de les que ténen la pell més aviat fina i, sobre tot, sense pinyols.
PA DE PESSIC DE TARONJA I XOCOLATA
3 ous
70 gr oli
200 gr sucre
170 gr farina
1 sobre llevat (Royal)
Xocolata negra de cobertura (millor si és en
“gotes”)
En un bol, batre (batedora de barilles) el sucre i els ous fis que
quedi una massa clara i escumosa.
Afegir-hi l’oli, la taronja triturada amb
pell, el llevat i la farina amb un
colador perquè no faci grumolls, i
remenar-ho tot plegat amb molta cura, mirant que es mantingui al màxim
d’escumosa.
Afegir-hi la xocolata negra en “gotes” o a
trossets si és de pastilla.
En un motlle untat amb mantega i espolsat
amb farina hi aboquem la massa i la posem al forn 30 -40 minuts, a 180 graus.
Un cop desemmotllat i quan ja no sigui calent, hi posem sucre fi per sobre.
Si es vol fer encara més senzill o si es té
pressa, es poden batre tots els ingredients alhora, amb un túrmix o la
Thermomix i s’enforna igual. Potser no creixerà tant en el forn, però
també quedarà boníssima!
Per als principiants, abans de treure la coca
del forn, cal punxar-la per veure si està cuita per dins i, important, no obrir
el forn si la coca encara no ha pujat!
Hola!
ResponEliminaVaig fer la coca i va quedar molt bona pero la taronja i la xocolata es va quedar al fons del motlle, nose per què... Algun consell?
Gracies!