Aquest és un plat molt fàcil de fer i fresquíssim.
Les herbes aromàtiques li donen un toc molt especial ben diferent de les amanides més tradicionals.
Les herbes aromàtiques li donen un toc molt especial ben diferent de les amanides més tradicionals.
INGREDIENTS
Per a 4 persones:
250 gr cous-cous
Tomàquets bons d’amanir
Cogombre
Pebrot vermell (opcional)
Ceba tendra
Api
Olives negres d’Aragó
Fulles de menta fresca, cibulet i julivert
El suc d’una llimona
La mateixa quantitat d’oli que de llimona, sal i pebre
PREPARACIÓ
Coem el cuscus exactament com s’indica al paquet,
remenant bé amb la forquilla perquè no quedin grumolls.
En aquest cas hem utilitzat un cous-cous de la marca
Gallo, que es fa de la següent manera:
Posem a bullir 250 ml d’aigua amb una mica d’oli i
sal.
Retirem el recipient del foc i hi afegim els 250 grs
de cous-cous.
Remenem I deixem reposar uns 3 minuts.
Afegim una mica de mantega i tornem a posar a foc lent uns 2-3 minuts, remenant de tant
en tant amb una forquilla.
Deixem refredar.
Tallem a trossets petits els tomàquets, el cogombre,
la ceba tendra, l’api, el pebrot i el cibulet.
En una tassa posem l’oli, el suc de llimona, el
julivert picat i la menta fresca picadeta.Remenem bé.
Barregem tot plegat, salpebrem i deixem macerar a la nevera unes 3 hores abans de servir.
Cusisssss que avui a casa menjaran la familia cuscus gracies a vosaltres!!!!
ResponEliminaDe fet ja l'he provat pq la cusi petita ens en va fer un dia... boníssim. Ara m'hi poso per si surt be...
Ja comentaré a "vere" com m'ha quedat!!!!
Molt bé Neus!!!
EliminaEspero que agradi a tota la family. Ja ens diràs.