Qui somEi! Us donem la benvinguda al nostre blog! Som dues germanes força cuineres que tenim una pila de fills, nebots i nebodes, molts dels quals ja estan emancipats, i resulta que ens hem adonat que són uns grans experts en fer arròs bullit covat. 
Però hem descobert que això no vol dir que sigui el seu plat preferit: el que passa és que quan entren a la cuina no saben per on començar ni tenen tampoc gaire temps ni ganes d’entretenir-s’hi. I, d’altra banda, perquè amoïnar-s’hi si els caps de setmana les mares els omplim de tàpers amb macarrons, croquetes i altres menjars deliciosos que només han d’escalfar?  Tàpers que, per cert, no acostumen a tornar i, com els mitjons desaparellats, deuen estar orbitant per alguna dimensió desconeguda... Quin gran misteri, aquest!
Bé doncs, amb aquest blog que encara no sabem gaire com va ni com fer, volem donar un cop de mà als nostres estimats galifardeus perquè gaudeixin fent plats senzills i saludables, amb la il·lusió i l’esperança que un dia ens convidin a dinar i no l’haguem de dur nosaltres!!

Per a en Joan, l’Eulàlia, la Mar, en Jordi, en Bernat, en Quim, la Marina, la Gemma, la Maria, l’Oriol, en Jan, en Pol, la Júlia i en Claudi petit.

Bon profit estimats!!