diumenge, 24 de novembre del 2019

VERDURES AL FORN AMB HERBES


De vegades les verdures poden ser una mica avorrides, per això val la pena de intentar-les fer d’una manera més atractiva. Aquesta recepta tant pot ser un entrant com un acompanyament, apta fins i tot per a vegans, i us asseguro que de verdures aburrides no en té res.
Evidentment, els tipus de verdura que hi posem son variables, depenent de la temporada, del que tinguem a casa, o simplement del que ens agradi.
Si hi volem posar tomàquet, no cal coure’l al vapor. El colocarem directament, tallat a trossos, en la safata abans d’entrar al forn.


INGREDIENTS
Per 4 persones
2 patates
1 boniato
4 pastanaques
1 carbassó
1 albergínia
1 ceba
1 pebrot vermell
oli, sal, pebre, fines herbes

PREPARACIÓ
Pelem les verdures i les tallem, algunes a trossos de més o menys uns 2 cm i les altres en tires llarges de 5-6 cm, per donar-hi una mica de varietat.
Primer les hem de coure al vapor: totes juntes i que coguin uns 15 minuts.
Preparem una safata de forn amb una mica d’oli a la base. 
Hi posem les verdures, les amanim amb oli, sal, pebre i herbes.
Al forn a 200º per uns 20 minuts.

1 comentari:

  1. Una recepta senzilla però plena de sabors i colors. Molt sana i ideal com a guarnició de qualsevol plat. Ens agrada molt!!!! Una abraçada!

    ResponElimina