Ja sé que us semblarà mentida, però
aquesta recepta l’he treta d’un llibre de la Carme Ruscalleda. I és que és tan
fàcil, tan fácil, que estic segura que us encantarà.
Porta uns ingredients que s’acostumen a trobar en qualsevol moment a totes les cuines
i a més, està llesta en molt poca estona.
INGREDIENTS
Per 4 persones
12 torrades integrals tipus biscotte
3 grans d’all
1 litre d’aigua mineral
50 ml d’oli d’oliva, sal
50 gr de formatge Emmental ratllat
PREPARACIÓ
Posem oli en una olla i daurem els tres
grans d’all pelats durant 1 minut
Afegim les torrades i l’aigua mineral
bullent.
Que bulli uns 4 minuts
Triturem amb el minipimer i salem
Aboquem la sopa en bols que puguin anar
al forn
Repartim el formatge ratllat pel damunt
Gratinem uns minuts, fins que ens quedi
ben dauradet.
A l’hora de servir, hem de vigilar de no
cremar-nos
Quantes sopes d'all vaig menjar de petit!! La meva mare afegia un ou i pebre vermell i no posava formatge. Però la filosofia era la mateixa: un plat ràpid de fer i molt bo!
ResponEliminaUna abraçada
Que simple i bona pot ser un sopa d'all !!
ResponEliminaChus
Moltes gràcies pel comentari!
ResponEliminaDe vegades els palts més senzills son els que més ens recomforten
Bonissima!! M'ha agradat molt i el millor de tot és que es molt senzilla i barata!!!
ResponEliminaBona i ràpida!!!!
ResponElimina