divendres, 21 de desembre del 2012

SOPA DE FARIGOLA



Una sopeta lleugera i senzilla de fer, súperadequada per als dies d'hivern i per quan no va bé gastar massa calerons...

La recepta ens la va ensenyar la Montse Raga. Amb ella hem fet unes classes de cuina que ens han anat molt bé per apendre coses noves i molt pràctiques. Gràcies Montse!




INGREDIENTS

Llesquetes de pa torrat
Una mica de farigola
All
Trompetes de la mort o fredolics
Aigua, oli i sal



PREPARACIÓ

Posar al foc l'aigua amb la farigola. 

Deixar bullir un parell de minuts i que reposi.

Torrar unes quantes llesques de pa i, en algunes, ratllar-hi una mica d'all.

Saltejar a la paella els bolets i, l'aigua que deixen anar, afegir-la, colada, a la sopa.

Treure la farigola i triturar l'aigua d'herbes amb el pa torrat de manera que quedi una sopeta una mica espessa.

Posar per sobre els bolets tallats ben petits i ja està!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada