Els postres a base de fruites solen tenir
èxit, i si a més procurem donar-hi una bona presentació, aquest èxit està
assegurat.
Avui presentem uns ingredients ben
simples i que podem variar segons el nostre gust o l’època de l’any. Hi hem posat préssec, però també podria
ser meló, síndria, nectarines, maduixes, una macedònia, una barreja de fruits
del bosc, mango, taronja….
L’almíbar de taronja es pot guardar en un
pot tancat a la nevera i ens durarà molts dies. Segur que hi trobarem moltes
aplicacions per animar una gran varietat de postres.
INGREDIENTS
Per 4 persones
4 préssecs
3 iogurts grecs
Per l’almíbar de taronja
La pell de 4 taronges
350 gr de sucre
½ litre d’aigua
PREPARACIÓ
Per fer l’almíbar de taronja:
Traiem les pells de taronja amb un
pelador, mirant de que no ens hi quedi gairebé gens de part blanca.
Les tallem a tiretes tan fines com
poguem.
Les posem en un pot amb l’aigua i el
sucre i que cogui una bona estona tapat i a foc lent (uns 30 minuts).
Ho deixem refredar.
Muntatge del plat:
Tallem el préssec a trossos i els posem
en una copa
Hi afegim un cullerada de l’almibar amb
les tires de pell de taronja.
A sobre el iogurt grec.
I a sobre una altra cullerada d’almíbar.
Aquesta foto em sona ;). Només he fet una ullada per sobre i m'ha encantat tot el que vist. No m'estranya que la teva familia i amics insistissin en que fessis un blog ;). Ens veiem!!! Petonets.
ResponElimina