dilluns, 30 de juliol del 2012

AMANIDA DE COUS-COUS


Aquest és un plat molt fàcil de fer i fresquíssim.
Les herbes aromàtiques li donen un toc molt especial ben diferent de les amanides més tradicionals.
 
INGREDIENTS
Per a 4 persones:
250 gr cous-cous
Tomàquets bons d’amanir
Cogombre
Pebrot vermell (opcional)
Ceba tendra
Api
Olives negres d’Aragó
Fulles de menta fresca, cibulet i julivert
El suc d’una llimona
La mateixa quantitat d’oli que de llimona, sal i pebre



PREPARACIÓ
Coem el cuscus exactament com s’indica al paquet, remenant bé amb la forquilla perquè no quedin grumolls.
En aquest cas hem utilitzat un cous-cous de la marca Gallo, que es fa de la següent manera:
Posem a bullir 250 ml d’aigua amb una mica d’oli i sal.
Retirem el recipient del foc i hi afegim els 250 grs de cous-cous.
Remenem I deixem reposar uns 3 minuts.
Afegim una mica de mantega i  tornem a posar a foc lent uns 2-3 minuts, remenant de tant en tant amb una forquilla.
Deixem refredar.
Tallem a trossets petits els tomàquets, el cogombre, la ceba tendra, l’api, el pebrot i el cibulet.
En una tassa posem l’oli, el suc de llimona, el julivert picat i la menta fresca picadeta.

Remenem bé. 

Barregem tot plegat, salpebrem i deixem macerar a la nevera unes 3 hores abans de servir.

2 comentaris:

  1. Cusisssss que avui a casa menjaran la familia cuscus gracies a vosaltres!!!!
    De fet ja l'he provat pq la cusi petita ens en va fer un dia... boníssim. Ara m'hi poso per si surt be...

    Ja comentaré a "vere" com m'ha quedat!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bé Neus!!!
      Espero que agradi a tota la family. Ja ens diràs.

      Elimina