Si us agraden els sabors exòtics, aquesta recepta és per
vosaltres.
El curry és una barreja d’herbes i espècies procedent de la
India amb un sabor molt típic i lleugerament picant i que dóna als aliments un
color groc característic.
El vènen en herboristeries o botigues de productes naturals.
Si en compreu uns 25 o 50 grams en tindreu per una bona temporada.
Amb aquest pollastre hi queda molt bé un acompanyament d’arròs blanc.
INGREDIENTS
Per 4 persones
3 pits de pollastre desossats
1 ceba
2 patates (opcional)
2 patates (opcional)
4 tomàquets madurs
2 pastanagues
1 pebrot verd
1 culleradeta de curry
(mida cafè)
Sal i oli d’oliva
PREPARACIÓ
- Pelem les pastanagues amb el pelador i les tallem a rodanxes
- Rentem amb aigua el pebrot verd i els tomàquets i els tallem a trossos
- Pelem la ceba i la piquem a trocets petits. Pelem la patata i la tallem a tacs d’uns 2 o 3 cm.
- També tallem a tacs el pollastre.
- En una cassola amb una mica d’oli hi sofregim a foc mitjà la ceba. Quan comenci a agafar color, hi afegim la pastanaga i el pebrot
- Que es cogui durant uns minuts, ho remenem amb una cullera de fusta i hi posem sal.
- Ara hi posarem el pollastre tallat i salat i ho saltegem uns minuts a foc més viu.
- Quan el pollastre és una mica cuit, hi afegim les patates i els tomàquets.
- Empolsinem amb la culleradeta de curry i ho cobrim d’aigua bullent.
- Que cogui uns 15 minuts, o fins que les patates i el pollastre siguin tous i el brou hagi reduit i quedi una mica espès. Si veiem que ha espessit massa, sempre hi podem posar una mica més d’aigua.
De nou... BONISSIM!!!!!!!! Moltissimes gracies pel blog i per la inspiracio per cuinar!!!
ResponEliminaPer cert, molt bona l'amanida de pera amb foie que em vas recomanar!
No va sobrar res!!! :o)
Mariona Ventura
Em sumo als piropos: molt bo i molt facil!
ResponEliminaM'ha agradat molt la recepte. Moltes gràcies
ResponEliminaMercè