TOTS A TAULA

Pàgines

▼

Pàgines

▼
divendres, 7 de març del 2025

BABA GANOUSH ( O PATÉ D'ALBERGÍNIA)

›
Voleu un aperitiu amb èxit entre grans i petits, sa, fàcil i baix en calories? Proveu el Baba Ganoush. És una recepta libanesa a base d’albe...
diumenge, 5 de gener del 2025

ESTOFAT DE VEDELLA EN OLLA RÀPIDA

›
En diem olla ràpida a una olla a pressió de les més modernes, que consegueix una pressió i temperatura superior a les olles  a pressió clàss...
dimecres, 1 de gener del 2025

TOMÀQUETS CHERRY AMB IOGURT

›
  Si aneu a Londres us recomano moltíssim que proveu algun dels restaurants que té Yotam Ottolenghi. Fa una cuina predominantment vegetari...
diumenge, 21 d’abril del 2024

COCA DE CARBASSÓ

›
Si teniu convidats d'última hora o voleu fer un primer fàcil i ràpid us recomano molt aquesta coca. Jo l’he fet amb pasta de full, però ...
dissabte, 3 de juny del 2023

CAPONATA EN THERMOMIX

›
  La caponata és una recepta de verdures molt típica de Sicília.   Pot ser un plat lleuger, un acompanyament o un “antipasto”. És molt freq...
›
Inici
Visualitza la versió per a web
Amb la tecnologia de Blogger.