TOTS A TAULA
Pàgines
(Mou a...)
Inici
Contacte
Qui som
▼
Pàgines
(Mou a...)
INICI
Qui som
Contacte
▼
divendres, 7 de març del 2025
BABA GANOUSH ( O PATÉ D'ALBERGÍNIA)
›
Voleu un aperitiu amb èxit entre grans i petits, sa, fàcil i baix en calories? Proveu el Baba Ganoush. És una recepta libanesa a base d’albe...
diumenge, 5 de gener del 2025
ESTOFAT DE VEDELLA EN OLLA RÀPIDA
›
En diem olla ràpida a una olla a pressió de les més modernes, que consegueix una pressió i temperatura superior a les olles a pressió clàss...
dimecres, 1 de gener del 2025
TOMÀQUETS CHERRY AMB IOGURT
›
Si aneu a Londres us recomano moltíssim que proveu algun dels restaurants que té Yotam Ottolenghi. Fa una cuina predominantment vegetari...
diumenge, 21 d’abril del 2024
COCA DE CARBASSÓ
›
Si teniu convidats d'última hora o voleu fer un primer fàcil i ràpid us recomano molt aquesta coca. Jo l’he fet amb pasta de full, però ...
dissabte, 3 de juny del 2023
CAPONATA EN THERMOMIX
›
La caponata és una recepta de verdures molt típica de Sicília. Pot ser un plat lleuger, un acompanyament o un “antipasto”. És molt freq...
›
Inici
Visualitza la versió per a web