dimarts, 28 de febrer de 2012

CONILL AMB ALLS TENDRES



INGREDIENTS


2 manats d’alls tendres
1 conill
Conyac o vi ranci

  • Salpebrar el conill, tallat a trossos petits, i saltejar-lo amb oli a la paella fins que estigui a punt d’enrossir. 
  •  Abocar a la cassola els alls tendres tallats a rodanxes i coure tot plegat fins que el conill ja és ros i tou. S’ha d’estar alerta que els alls no es cremin.
  • Tirar-hi un raig de conyac o de vi ranci i deixar evaporar uns minuts.
  • També es pot fer amb pollastre, o barrejat, conill i pollastre.

dijous, 2 de febrer de 2012

MICOS DE XOCOLATA



INGREDIENTS

200 gr xocolata
100gr Nocilla
100 gr cereals Special K
150 gr ametlla crua picada

  • Fonem la xocolata al microones, molt baix durant uns 15 min.
  • Hi afegim la Nocilla, els cereals sencers i l’ametlla.
  • Remenem bé i amb cura.
  • Aboquem la barreja a cullerades sobre el marbre, fent pilonets
  • Aproximadament una hora després, els traiem amb una espàtula desenganxant-los per sota sense trencar-los, i els posem a la nevera.
 
Aquesta recepta és ideal per aprofitar la xocolata de la mona!

IMPORTANT:  Aquesta recepta es pot fer amb xocolata negra, blanca o de llet. Si es fa amb blanca, la Nocilla també haurà de ser blanca.