diumenge, 3 de juny del 2012

CASSOLA DE LLUÇ AMB PATATES

-->
Aquí el secret és que les patates i la ceba siguin ben cuites, i el peix, no gaire.
Les cloïsses hi queden molt bé, però si no en tenim, no passa res, perquè n’hi ha prou amb les patates, que  son boníssimes.
Ho podem fer amb qualsevol peix, preferentment un que es pugui tallar a filets com salmó, llobarro, dorada, rap, o lluç, que és el que presentem aquí.
 
-->
INGREDIENTS
Per 4 persones
Un lluç d’uns 750gr
1 ceba
3 patates
1 grapat de cloïsses (opcional)
100 gr de gambes pelades congelades
Una mica de vi blanc
oli, sal, pebre, all i juliverd

PREPARACIÓ
En una cassola amb oli hi sofregim la ceba tallada a tires a foc no gaire fort.

Si quan sofregim la ceba hi posem una mica de sal, evitarem que se'ns recremi.


Abans de que sigui rossa hi afegim les patates tallades a rodanxes. Salpebrem.


Que es vagi coent tot plegat i quan les patates son gairebé tobes hi posem les cloïsses i un raget de vi blanc. Tapem la cassola.
Deixem que s’evapori una mica el vi i que les cloïsses s'obrin. Afegim les gambes descongelades i els talls de lluç, només posats sobre les patates.


Empolsinem amb all i juliverd, tapem la cassola i ho deixem coure uns cinc minuts, o fins que veiem que el peix és cuit.


2 comentaris:

  1. Fantàstic el vostre blog fet amb tant de carinyo. N'aprenem tots d'aquestes receptes fàcils i boníssimes! Gràcies

    ResponElimina
  2. M'alegro molt que t'hagi agradat. Gràcies pel comentari

    ResponElimina